HTML

Bagoj úr blogja

Kíváncsi Bagoj befigyel a Linux belsejébe, illetve különféle Linux terjesztéseket próbál ki. Ha jó napja van, scriptet ír Neked.

Friss topikok

Heló!

2014.01.16. 14:32 bagoj ur

Szia világ, az elmúlt év nem múlt eseménytelenül, ebbe a blogírás nem fért bele. Azt sem ígérem, hogy rendszeresen jelentkezem majd írásokkal, de most sikerült beszerezni egy (nem új) laptopot (amin lehet próbálkozni) és Bagojné Asus EEE-jét is hegesztettem kicsit mostanában. Erről remélem, írok majd a közeljövőben.

Kis személyes: Tavaly kénytelen voltam abbahagyni mindenféle fordításos projektet és az CHDK Canon fotógép firmware hackolást is, mivel az A460 helyett beszereztünk egy Fuji gépet, ami nem hackelhető, cserébe egész tűrhető képeket készít. A Debian pedig mindenféle nyűg nélkül teszi a dolgát és nem is szeretnék hozzányúlni, mert nekem munkaeszköz is, és az nem csak hülyén hangzik, hogy "ezt a határidőt nem tudom tartani, mert előbb össze kell kaparni az oprendszert működőre", de a megrendelők nem hogy nem tolerálják, nem is értik, miről beszélek.(Lásd "miért nem teszel fel Windowst?" - más kérdés, hogy manapság már minek tennék fel.)

Szerintem ezekből eléggé látszik, hogy időhiány miatt inkább az alapból működő dolgokat részesítem előnyben; nos ez így van.

Szólj hozzá!

Címkék: sztori

A bejegyzés trackback címe:

https://bagojur.blog.hu/api/trackback/id/tr255761285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása