HTML

Bagoj úr blogja

Kíváncsi Bagoj befigyel a Linux belsejébe, illetve különféle Linux terjesztéseket próbál ki. Ha jó napja van, scriptet ír Neked.

Friss topikok

Bagojból is lehet vándormadár

2009.06.01. 23:53 bagoj ur

Tegnap jó hír érkezett: valószínűleg fogok kapni kölcsönbe, de hosszabb távra egy laptopot. Azt nem tudom, pontosan miféle, de az eddigi vasaimnál papíron biztosan jobb lesz. Ebben az a jó hír, hogy tudok egy kicsit majd több dologgal kísérletezni, ugyanis nem borult el annyira a tudatom, hogy azon a gépen próbálkozzak mondjuk fájlrendszer tesztekkel (nem, ilyet nem fogok csinálni, csak vicceltem!), amelyiken a napi munkámat is végzem. :-) Szóval eddig kötve volt a szárnyam, de végre nekieshetek az Ubuntus bootos ötleteimnek!

A címhez kapcsolódóan: Az írások számát tekintve már-már elkezdtem javuló tendenciát mutatni a márciusi mélyponthoz képest, amikor elérkezett a szabadság ideje. Szóval két hétig még gép előtt sem leszek, sőt kis hazánkat is elhagyom, tehát nem a június lesz az extra post számot termelő hónap (aztán ki tudja). Bocsiii :-(

Visszatérek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bagojur.blog.hu/api/trackback/id/tr951158001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása