HTML

Bagoj úr blogja

Kíváncsi Bagoj befigyel a Linux belsejébe, illetve különféle Linux terjesztéseket próbál ki. Ha jó napja van, scriptet ír Neked.

Friss topikok

0206

2009.02.18. 14:05 bagoj ur

Vacilláltam, hogy most mi legyen, írjak-e évértékelőt mivel évet értékelni most rendkívül népszerű Magyarországon. A blog február 6-án lett egy éves - kicsit elcsúsztam az értékeléssel is, de év elején nagy a terhelés. Ezen felül legfeljebb egy kis statisztikát tudok mondani:

- Egy év alatt 88 hozzászólást írtam. Igyekeztem, hogy legalább hetente legyen egy, de ez nem mindig sikerült. Ennél többet, gyakoribb frissítést a jövőben sem nagyon tudok vállalni, maximum azt hogy nagyon nagy törések nem lesznek. Átlagban tehát több, mint másfél hozzászólás hetente - szerintem nem olyan rossz. Legrosszabb májusban és novemberben voltam, a legjobb időszak júliustól októberig, illetve áprilisban (valszeg kicsit bele is fáradhattam a sok postba, ezért is következtek rögtön a "legrosszabb" időszakok).

- Ti már jóval szorgosabbak voltatok, kereken 260 hozzászólással. :-) Tudom, hogy egy ilyen hozzászóló-szám egy Homár esetén egyetlen posthoz születik, de itt nincsenek provokatív kérdések, ráadásul a linuxos téma eléggé kicsiny rétegnek szól. Próbáltam mindenféléről írni, és nem egy hosszú sorozatot vinni végig mondjuk egy szerver telepítésről; de annak sem láttam értelmét hogy híreket vegyek át vagy fordítsak egy az egyben más site-okról, hiszen ilyen oldalakból sokat találtok. Bárhogyan is, köszi annak, aki figyeli az oldalt, mert emelkedő statisztika esetén én is szívesebben nekiállok, míg csökkenő esetén lefelé görbül a smiley-m.

- Erről jut eszembe: Legjobb nap szeptember 2-a, 170 db. látogatóval. A nagy átlag 40 és 120 között mozog, összesen 11884 látogatás volt.

Összességében, elég szerény ez a kis blog. Ha úgy gondoljátok, valami érdekes téma kimaradt, vagy valamiről többet kellene írnom, akkor ide írhatjátok 2010 február 6-ig. :-)

 

3 komment

Címkék: évforduló

A bejegyzés trackback címe:

https://bagojur.blog.hu/api/trackback/id/tr20950732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

h4x00r 2009.02.18. 19:22:00

szerintem nagyon jó blogot írsz! ha van új post én mindig elolvasom! rss-en keresztül jövök, szóval kb naprakészen kapom az infót :D

crok 2009.02.18. 20:19:34

Én is régóta olvasom a blogod de mivel a leírások jók
nem is kell hozzászólni :) na de komolyra fordítva..
A kérdésem-kérésem a következő:

Fedora 10 PPPoE kapcsolat user-mode -ról kernel mode
-ba állítása. Végülis mindegy milyen disztróra csak menjen
onnan már megoldom magamnak (Ubuntu pl..)

Ulysses 2009.02.24. 11:37:18

Nagyon jó a blog, további sikeres folytatást.
süti beállítások módosítása