HTML

Bagoj úr blogja

Kíváncsi Bagoj befigyel a Linux belsejébe, illetve különféle Linux terjesztéseket próbál ki. Ha jó napja van, scriptet ír Neked.

Friss topikok

Firefox 4.0 kinézet - már ma!

2010.01.12. 22:42 bagoj ur

A nap kis színes bulvárhíre, hogy megjelent a Firefoxhoz egy kiegészítő, Strata40 néven. A sztorija annyi, hogy nemrégiben közzétették, hogy a tervek szerint hogyan fog kinézni a Mozilla 4.0. Egyelőre ezek csak tervek, de mivel nem néz ki rosszul, ezt a kinézetet az említett add-on segítségével már ma élvezhetjük.

Én rögtön feltettem, mert jobban tetszik, mint az alapértelmezett a 3.5.7-hez, meg hát ugyebár, a cool-faktor sokat számít. Íme egy képernyőmentés (Windows alól), és mindenki döntse el, mennyire tetszik. Persze tud ez még jobban is kinézni, ha be van kapcsolva a Windows Vista/7 Aero felülete (a fenti linkre kattintva ott látható egy képernyőkép is).

Szólj hozzá!

Címkék: böngésző firefox4

A bejegyzés trackback címe:

https://bagojur.blog.hu/api/trackback/id/tr961668030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása