HTML

Bagoj úr blogja

Kíváncsi Bagoj befigyel a Linux belsejébe, illetve különféle Linux terjesztéseket próbál ki. Ha jó napja van, scriptet ír Neked.

Friss topikok

Kis színes: boot verseny Windows7 vs Ubuntu 10.04

2010.05.22. 00:07 bagoj ur

Megnéztem ezt a videót, és gondolom, mást is érdekelhet: automatikus bejelentkezéssel a jelenlegi legfrissebb Ubuntu és a Windows7 elindítása, egy Firefox behívása, majd a kikapcsolás. És persze az időeredmények összevetése.

Nekem rettenetesen számít a boot idő, és nemkülönben a lekapcsolás ideje, nem számít, hogy manapság már sokan hibernálnak.

Mindenféle kommentár nélkül, íme a video:

https://www.youtube.com/watch?v=EMdEK79yDBA

 

1 komment · 1 trackback

Címkék: windows ubuntu boot vs

A bejegyzés trackback címe:

https://bagojur.blog.hu/api/trackback/id/tr322016968

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Sheldon Cooper és az Ubuntu 2010.05.24. 11:11:49

Sheldont több évad óta kísérhetjük figyelemmel a Big Bang Theory-ben (Agymenők) és ez alatt rájöhettünk, hogy ő az abszolút kocka. Most kiderült, hogy az Ubuntu a kedvenc operációsrendszere. Meg sem lepődtünk.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tucsilg 2010.05.22. 11:15:54

Erdekes, bar en sejtettem :). Szerintem irhattak volna script-et ami emberi beavatkozas nelkul vegrehajtja ugyanezt, ugy meg szembetunobb lett volna a kulonbseg...
süti beállítások módosítása